Kinderdagverblijf Gramsbergen

Waarom Kinderdagverblijf Eigenwijz 

Wij hebben als uitgangspunt kwaliteit in de kinderopvang. Door te werken met vaste gezichten op de groep creëren we een vertrouwd klimaat voor de kinderen. Op de groep is er optimale aandacht voor het kind, een goede spelbegeleiding en voldoende toezicht om een veilige omgeving te kunnen garanderen. Bovendien blijft er voldoende tijd over om met de ouders informatie te kunnen uitwisselen. Een passend activiteiten aanbod is voor ons erg belangrijk. Dit bieden wij door met het educatieve programma Uk en Puk te werken.

Warme maaltijd

Bij ons is ook de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. Heeft u geen tijd om te koken, of moet uw kind op tijd naar de sport? Geen nood, wij doen dit voor uw kind! We koken verse maaltijden zoals aardappels, groente en vlees of we maken pasta. Een gezonde maaltijd dus en heel af en toe trakteren we de kinderen op poffertjes of pannenkoeken. En dit alles voor maar €2.00 per warme maaltijd.

Over Eigenwijz

Kinderdagverblijf Eigenwijz is in januari 2015 gestart in Gramsbergen. Wij bieden kleinschalige en professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Kinderdagverblijf Eigenwijz biedt een uitdagende, huiselijke en leerzame omgeving voor de kinderen, waar ze met veel plezier kunnen leren, spelen en ontdekken.

Het gebouw

Het pand beschikt over ruime groepen, zowel voor de dagopvang als de buitenschoolse opvang. De ruimtes zijn gezellig ingericht waardoor kinderen en hun ouders zich meteen thuis zullen voelen. Alle groepen beschikken over uitdagende speelhoeken waar kinderen spelend kunnen leren. De buitenspeelruimte  is uitdagend ingericht voor optimaal speelplezier.

Pedagogisch beleidsplan

Uiteraard heeft Kinderdagverblijf een pedagogisch beleidsplan. Hierin geven wij onze visie hoe we de emotionele veiligheid van kinderen waarborgen, hoe we de ontwikkeling bevorderen en hoe de overdracht van normen en waarden plaatsvindt. Ook staan hier praktische zaken in als de werkwijze en maximale omvang van groepen. Het pedagogisch beleidsplan ligt ter inzage in onze kinderopvang en wordt op verzoek digitaal aan u toegestuurd.

Inspectierapporten GGD


Hier worden de inspectierapporten van de GGD geplaatst.